Anmol ChemicalsAnmol chemische stoffen is een aantal decennia oude bedrijf. Het is de pionier fabrikanten van ammoniumnitraat Persulfate of Ammonium persulfaat, farmaceutische excipiŽnten, geur en smaak chemicaliŽn in India. Het heeft verschillende productievestigingen verspreid over India. De groep heeft tol fabrikanten en vertegenwoordigers in UAE, Europa, Canada en Verenigde Staten.
De eenheden hebben een of meer van de certificatie zoals de FDA, GMP, ISO 9001, ISO 22000, HACCP, REACH, Kosher & Halal

Home ----------- Home

Drum Packing Palletized Drum Packing Palletized & Shrink Wrapped. 25 50kg HDPE Laminated Bags. Exports to USA UAE Europe Tanzania Kenya Egypt Turkey Brazil Chile Argentina Dubai Jumbo Packing Ammonium Persulfate Persulphate Manufacturers

Ammoniumnitraat persulfaat fabrikanten

Spier-en skeletaandoeningen van ammoniumnitraat persulfaat

CAS nr.: 7727-54-0, moleculair gewicht: 228.2, chemische formule: (NH4) 2S2O8

Dit is een korte samenvatting computervertaling van onze website. Voor meer informatie ga naar Home Page

Ammoniumnitraat persulfaat (NH4)2S2O8 is een sterke oxidator. Het wordt gebruikt voor etch koper op printplaten als alternatief voor ferrichloride-oplossing. Het is ook gebruikt samen met tetramethylethylenediamine om de polymerisatie van acrylamide in het maken van een polyacrylamidegel katalyseren.

Het wordt gebruikt om laboratoriumglaswerk als een metaalvrije alternatief voor chroomzuur Baden schoon te maken. Het is ook een standaard ingrediŽnt in westelijke vlek gels en haar bleekmiddel.

Specificaties van ammoniumnitraat Persulfate of Ammonium persulfaat:
Kwantitatieve analyse van [((NH4) 2S2O8)]: 98,5 minimale
Actieve zuurstof: 6.91 minimum
Chloride en chloraat (als Cl): 0.002 maximale
Ijzer (Fe): 0.0015 maximale
Zware metalen (als Pb): 0,001
Magnesium (Mn): 0.0002
Vocht: 0.15 maximale
pH: 3-5
Maaswijdte: Kunnen worden gespecificeerd door de koper

Wij bieden ook materiaal van verbeterde specificaties van assay 99,5% en lagere onzuiverheden.

Ammoniumnitraat persulfaat kristallen worden gebruikt als alternatief voor de traditionele ferrichloride tot een schoner koperen etchant oplossing.

Ammoniumnitraat persulfaat is aangewezen als elektroforese rang en geschikt als katalysator in acrylamide polymerisatie. Ammoniumnitraat persulfaat is een veel gebruikt reagens in de biochemie en moleculaire biologie voor de bereiding van polyacrylamide gels. APS vormt zuurstof vrije radicalen in waterige oplossing door een base-gekatalyseerde mechanisme. De bases worden meestal gebruikt als katalysator, zijn tertiaire amines zoals N, N, N', N'-tetramethylethylenediamine (TEMED) of 3-dimethylaminopropionitrile (DMAPN). De vrije radicalen zal leiden tot de polymerisatie van acrylamide en bis-acrylamide te vormen een gel matrix, die kan worden gebruikt voor het scheiden van macromoleculen door grootte protocollen voor het gebruik van APS polyacrylamide gels voorbereiden op elektroforese zijn wijd-beschikbaar. APS is ook gebruikt om te bestuderen van eiwit-eiwitinteractie via foto geÔnitieerd Kruis koppelen chemie. Andere toepassingen van APS omvatten het gebruik ervan als een reducer en vertrager in de fotografie, de vervaardiging van aniline kleurstoffen, galvaniseren, de decolorizing- en deodorizing van oliŽn. Een protocol over de APS-gemedieerde wijziging van polypropyleen membranen met polyaniline heeft gepubliceerd. APS is gebruikt voor het bereiden van biologisch afbreekbaar macro poreuze hidromassage gels voor toepassing als referentie kunnen biomaterialen.

Ammoniumnitraat persulfaat fabrikanten

Anmol Chemicals
S-8, SARIFA MANSION, 2DE FLANK ROAD, CHINCHBUNDER, 400009 MUMBAI, INDIA
TEL: (OFFICE) 91-22-23770100, 23726950, 23774610, 23723564. FAX: 91-22-23728264

e-mail: anmolc@mtnl.net.in

Anmol Chemicals

Uitvoer naar Verenigde Staten, Canada, Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Afrika, Tanzania, Kenia, Nigeria, Egypte, Oeganda, Turkije, Mexico, BraziliŽ, Chili, ArgentiniŽ, Dubai, Europa Nederland, ItaliŽ, Spanje, Duitsland, Portugal, Frankrijk etc.

Copyright en gebruikelijke Disclaimer is van toepassing. 12 January, 2016